Kurum Adı : Daday Selalmaz Yatılı Bölge Ortaokulu
WEB Adresi : http://selalmazyibo.meb.k12.tr
Adres : SELALMAZ KÖYÜ DADAY/KASTAMONU

VİZYON
Bölgemizde geri kalmışlık zincirini kırarak Eğitim Öğretimi Çağdaş Eğitim Düzeyine çıkarmaktır.

MİSYON
1-Atatürk İlke ve İnkilapları doğrultusunda İlköğretim düzeyinde genel kültür vererek, toplumsal sorunlarını gidermek için çözüm yolları arama,yurdumuzun ekonomik,sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunma bilincini vermek. 2-Öğrencileri ilgi, istek, beceri ve yetenekleri ölçüsünde orta öğretime ve geleceğe hazırlamak. 3-Çevrenin eğitim ve öğretim ihtiyacını karşılamak,çevre okul işbirliğini geliştirmek.

BAŞARILAR
1-Çanakkale Deniz Zaferi´nin 97. yıldönümü ve 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle yapılan maket yarışmasında ödül aldı. 2-2011-2012 Öğretim Yılında tenis müsabakalarında il birincilik alındı. 3-2011-2012 Öğretim yılında Bu Benim Eserim projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte ´´Hilal Sayı Dizisi´´ adlı proje ile Recep Faruk SELALMAZ bölge düzeyinde yarışmaya katılarak okulumuzu temsil etmiştir. Kız futsal takımı olarak 2014-2015 yılında İl ve ilçede çeşitli dereler elde edilmiştir, Güreş alanında il birinciliği ve bölge 3.lüğü başarılarımızdan örneklerdir.

Öğretmen Sayısı : 10
Rehber Öğretmen Sayısı : 0
Öğrenci Sayısı : 110
Öğretim Şekli : Normal
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:30-14:45
Derslik Sayısı : 9 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İNGİLİZCE İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 1
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 8
Lojman Bilgisi : Lojmanlar kaloriferli olup tek bloktan oluşmaktadır.
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık 65 km,ilçe merkezine uzaklık 32 km dir.
Ulaşım : Sabah Selalmaz Daday arası saat 7:30 da servis bulunmaktadır.Öğlen 14:00 da Daday Selalmaz arası servis bulunmaktadır.Yol asfalt olup genelde ulaşım özel araçlarla sağlanmaktadır.Ayrıca Karabük ili Eflani ilçesi 20 km mesafededir.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Selalmaz Köyü

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR